Αποδράσεις

Τα Χανιά είναι γνωστά για τη φυσική ομορφιά τους και τα ιστορικά αξιοθέατα και το ξενοδοχείο μας δύναται να οργανώσει εκδρομές σε όλους αυτούς τους προορισμούς για τους επισκέπτες μας.

Φαράγγι της Σαμαριάς

Το φαράγγι είναι ένας σημαντικός πόλος έλξης για τους επισκέπτες της Κρήτης. Πρόκειται για ένα εθνικό πάρκο προστατευμένο από την UNESCO. Αποτελεί τον τόπο ύπαρξης ενός σπάνιου είδους άγριου κατσικιού του «Κρι Κρι» καθώς και πολλών και διαφόρων άγριων βοτάνων και λουλουδιών. Το μακρύ και τραχύ μονοπάτι καταλήγει στο ψαροχώρι Αγία Ρουμέλη, όπου οι επισκέπτες δροσίζονται με μια βουτιά στα δροσερά νερά του Λιβυκού Πελάγους.

Κνωσός

Το Μινωικό Παλάτι αποτελεί κληρονομιά του πρώτου Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Οι Μίνωες έκτισαν πολλά παλάτια στο νησί της Κρήτης προκειμένου να διατηρήσουν την εμπορική τους κυριαρχία. Αυτό το παλάτι είναι ένα από τα πιο γνωστά ανά το κόσμο κι εμφανίζει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία διακρίνουν τους Μίνωες ως ένα προηγμένο πολιτισμό που περιλαμβάνει υδραυλικά συστήματα, συστήματα κλιματισμού, δημόσιες αυλές κι αθλητικές εκδηλώσεις.

ΚΡΑΤΗΣΗ