Τοποθεσία

Βενετία της Ανατολής

Το ξενοδοχείο βρίσκεται τοποθετημένο στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης των Χανίων, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και τα παραδοσιακά καταστήματα, μπαρ κι εστιατόρια. Μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια μπορείτε να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό, το ναυτικό, το λαογραφικό και το βυζαντινό μουσείο, καθώς και τη Μεταβυζαντινή έκθεση. Το Ενετικό λιμάνι με το φάρο του,

η Εβραική συναγωγή, το τζαμί των Γενιτσάρων (Γιαλί Τζαμισί-Τζαμί), το Κέντρο Μεσογειακής Αρχιτεκτονικής και το Ενετικό Αρσενάλι βρίσκονται επίσης δίπλα στο ξενοδοχείο μας. Άλλα τοπικά αξιοθέατα όπως η Τριμάρτυρη εκκλησία κι η Δημοτική Αγορά των Χανίων βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, καθώς και το δημοτικό στάδιο για όσους από εσάς δεν θέλετε να διακόψετε τη καθημερινή σας άσκηση.

Πρόσβαση

Τα Χανιά είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρίσιμος ταξιδιωτικός προορισμός στη Νότια Ελλάδα κι είναι εύκολα προσβάσιμος είτε με αεροπλάνο, είτε με πλοίο. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου υπάρχουν πολλές καθημερινές πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» σχεδόν από κάθε σημείο της Ευρώπης. Οι πτήσεις εσωτερικού από την Αθήνα πραγματοποιούνται από την Aegean Airlines και τη Ryan Air, οι οποίες προσφέρουν καθημερινά μέχρι κι 6 πτήσεις. Ένας άλλος τρόπος για να επισκεπτείτε τα Χανιά είναι με καράβι. Η ΑΝΕΚ Lines διατηρεί, καθόλο το χρόνο ένα καθημερινό δρομολόγιο για το λιμάνι της Σούδας των Χανίων το οποίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά. Ειδικά κατά τη θερινή περίοδο υπάρχουν δύο δρομολόγια καθημερινά από και προς τα Χανιά.

Το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων απέχει 17 χλμ από το ξενοδοχείο μας, ενώ το λιμάνι της Σούδας μόλις 7 χλμ. Το ξενοδοχείο δεν προσφέρει θέση στάθμευσης, καθώς στο συγκεκριμένο τμήμα του λιμανιού στο οποίο βρίσκεται τα οχήματα δε μπορούν να εισέλθουν, αλλά σε απόσταση μόλις 5 λεπτών υπάρχει δωρεάν δημοτικός χώρος στάθμευσης (Πλατεία Τάλω), όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους με ασφάλεια.

Παρακαλείστε να ενημερώνετε το τμήμα υποδοχής για την ακριβή ώρα της άφιξής σας, ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε τη μεταφορά των αποσκευών σας στο ξενοδοχείο.

Προσφορες

banner Espa 2022 ΕΣΠΑ banner