Εστιατόριο

Ανακαλύψτε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο Serenissima. Δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με παραδοσιακές γεύσεις που συναντάνε μοντέρνες τεχνικές, με εξευγενισμένη αισθητική και την ποιότητα ενός fine dining εστιατορίου. Για μία ακόμα χρονιά το εστιατόριο Serenissima υπό την καθοδήγηση του σεφ Ιωσήφ Πετρώφ και της εξειδικευμένης ομάδας του, σας περιμένει να δοκιμάσετε τις γευστικές προτάσεις του σε ένα concept τριών μενού βασισμένο πάντα σε πρώτη ύλη άριστης ποιότητας. Οι καλεσμένοι μας καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών μενού «Γη», «Θάλασσα» και «Vegan» ή να συνθέσουν το δείπνο τους a la carte. Με απλότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια η ομάδας μας προσπαθεί να ικανοποιήσει και να εκπλήξει όλους τους εκλεκτούς ουρανίσκους προσφέροντας  μία κομψή, περιποιημένη και αψεγάδιαστη γαστρονομική εμπειρία. Συνοδεύστε το δείπνο σας με το κρασί της αρεσκείας σας, μέσα από τοπικές και διεθνείς προτάσεις, που έχουν επιλεχθεί από την sommelier Kleopatra Bright για να απογειώσουν τον αρμονικό συνδυασμό του δείπνου σας.

Η γαλήνια και πολυτελής ατμόσφαιρα του περιβάλλοντα χώρου είναι ιδανική για όσους επιθυμούν ένα ρομαντικό δείπνο αλλά και για αυτούς που θα ήθελαν να οργανώσουν ένα επαγγελματικό δείπνο ή εκδήλωση. Επιλέξτε ένα τραπέζι στο μικρό γραφικό σοκάκι της παλιάς πόλης, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Serenissima ή στην πέτρινη εσωτερική αίθουσα με αναπαυτικές δερμάτινες καρέκλες ή στην ιδιωτική βεράντα μας.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας για δείπνο, συνάντηση, εκδήλωση, cocktail party ή κάποια κοινωνική εκδήλωση διατηρώντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αφοσίωση.

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ 15 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή

Ώρες λειτουργίας: 19:30 – 23:30

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Σκουφών 4, Παλιά Πόλη, Χανιά

Τηλέφωνο: +28210 86386

email: info@serenissima.gr

ΚΡΑΤΗΣΗ