Εστιατόριο

Το εστιατόριο μας θα παραμείνει κλειστό για το καλοκαίρι

Ανακαλύψτε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο Serenissima. Δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με παραδοσιακές γεύσεις που συναντάνε μοντέρνες τεχνικές, με εξευγενισμένη αισθητική και την ποιότητα ενός fine dining εστιατορίου. Για μία ακόμα χρονιά το εστιατόριο Serenissima υπό την καθοδήγηση του σεφ Ιωσήφ Πετρώφ και της εξειδικευμένης ομάδας του, σας περιμένει να δοκιμάσετε τις γευστικές προτάσεις του σε ένα concept τριών μενού βασισμένο πάντα σε πρώτη ύλη άριστης ποιότητας. Οι καλεσμένοι μας καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών μενού «Γη», «Θάλασσα» και «Vegan» ή να συνθέσουν το δείπνο τους a la carte. Με απλότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια η ομάδας μας προσπαθεί να ικανοποιήσει και να εκπλήξει όλους τους εκλεκτούς ουρανίσκους προσφέροντας  μία κομψή, περιποιημένη και αψεγάδιαστη γαστρονομική εμπειρία. Συνοδεύστε το δείπνο σας με το κρασί της αρεσκείας σας, μέσα από τοπικές και διεθνείς προτάσεις, που έχουν επιλεχθεί από τον sommelier μας για να απογειώσουν τον αρμονικό συνδυασμό του δείπνου σας.

Η γαλήνια και πολυτελής ατμόσφαιρα του περιβάλλοντα χώρου είναι ιδανική για όσους επιθυμούν ένα ρομαντικό δείπνο αλλά και για αυτούς που θα ήθελαν να οργανώσουν ένα επαγγελματικό δείπνο ή εκδήλωση. Επιλέξτε ένα τραπέζι στο μικρό γραφικό σοκάκι της παλιάς πόλης, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Serenissima ή στην πέτρινη εσωτερική αίθουσα με αναπαυτικές δερμάτινες καρέκλες ή στην ιδιωτική βεράντα μας.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας για δείπνο, συνάντηση, εκδήλωση, cocktail party ή κάποια κοινωνική εκδήλωση διατηρώντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αφοσίωση.

Wine Bar

Το Serenissima Boutique Hotel & Restaurant προσφέρει μία λίστα με εξαιρετικές ετικέτες κρασιών, πολλές από τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε και σε ποτήρι. Προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά από πιστοποιημένο sommelier, με στόχο την ποικιλία επιλογών αλλά και ευκαιρία ανακάλυψης νέων γεύσεων από νέους και παλιούς «φίλους» του κρασιού.

Στην κάβα μας υπάρχουν επιλεγμένα κρασιά από όλη την Κρήτη, Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Ο sommelier μας είναι στην διάθεση των επισκεπτών μας, για να τους καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου κρασιού είτε επιθυμούν απλά να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί είτε να συνοδεύσουν αρμονικά το δείπνο τους.

banner Espa 2022 ΕΣΠΑ banner