Εστιατόριο

Εκλεκτές γεύσεις για το πρωινό

Η Κρητική διατροφή, φημισμένη παγκοσμίως για τις ευεργετικές της ιδιότητες αλλά και τις ιδιαίτερες γεύσεις της, αποτελεί ένα πραγματικό μωσαϊκό γευστικών εμπειριών για τον επισκέπτη που θα θελήσει να τις ανακαλύψει. Το à la carte breakfast menu του Serenissima δημιουργήθηκε με βάση τις πιο εκλεκτές τοπικές πρώτες ύλες της Κρητικής γης, με στόχο να μετατρέψει το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, σε μια αυθεντική γευστική εμπειρία.

Μια γευστική σφακιανή πίτα με ντόπιο αρωματικό μέλι, μια νόστιμη μαραθόπιτα ή μερικά ξακουστά παραδοσιακά κρητικά καλτσούνια συνοδευόμενα από παραδοσιακά βότανα και τσάι μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας σας! Για τους λάτρεις των πιο κλασικών αλμυρών και γλυκών επιλογών, η μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψωμιά, χειροποίητες σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, φρέσκα αυγά, ντόπια γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, τυριά και γιαούρτι είναι σίγουρο πως με την απλότητα, την καθαρότητα και την αγνότητα των γεύσεων τους θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στην όμορφη ατμόσφαιρα του χώρου μας, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα εκλεκτά προϊόντα που συνθέτουν τον γευστικό μας κατάλογο από τις 7:30πμ έως τις 10:30πμ, για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Wine Bar

Το Serenissima Boutique Hotel & Restaurant προσφέρει μία λίστα με εξαιρετικές ετικέτες κρασιών, πολλές από τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε και σε ποτήρι. Προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά από πιστοποιημένο sommelier, με στόχο την ποικιλία επιλογών αλλά και ευκαιρία ανακάλυψης νέων γεύσεων από νέους και παλιούς «φίλους» του κρασιού.

Στην κάβα μας υπάρχουν επιλεγμένα κρασιά από όλη την Κρήτη, Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο. Ο sommelier μας είναι στην διάθεση των επισκεπτών μας, για να τους καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου κρασιού είτε επιθυμούν απλά να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί είτε να συνοδεύσουν αρμονικά το δείπνο τους.

banner Espa 2022 ΕΣΠΑ banner