Δραστηριότητες

Serenissima Boutique Hotel Chania

Παραλίες

Ελαφονήσι: Ένα πραγματικό θαύμα της φύσης κι αναγνωρίσιμη ως μία από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, το Ελαφονήσι είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους επισκέπτες των Χανίων. Πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και κόκκινη και λευκή άμμο ποτέ δεν παύει να προκαλεί δέος στους επισκέπτες. Η περιοχή είναι μια χερσόνησος που χωρίζεται στο κέντρο της και δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα νησί. Είναι εκπληκτικό για τα παιδιά λόγω των ρηχών νερών της, αλλά ορισμένα σημεία είναι επίσης ιδανικά για κολύμπι και καταδύσεις. Περιβάλλεται, επίσης, από πολλά εξωτικά είδη δέντρων και λουλουδιών και η περιοχή χαρακτηρίζεται ως «Natura», που σημαίνει πως προστατεύεται από το κράτος.

Εκδηλώσεις

Το Serenissima Boutique Hotel δύναται να διοργανώσει οποιοδήποτε εκδήλωση ζητηθεί, είτε στους χώρους του ξενοδοχείου και του εστιατορίου, είτε εκτός αυτού.

Το έμπειρο προσωπικό του αναλαμβάνει να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας μέσα από την πλήρη διοργάνωση και κάλυψη γάμων, επετείων, καθώς κι εταιρικών εκδηλώσεων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την πρότασή μας.

Serenissima Boutique Hotel Chania
Serenissima Boutique Hotel Chania

Ιστιοπλοΐα

Το παλιό λιμάνι των Χανίων βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο όπως κι η μαρίνα, η οποία φιλοξενεί στις αποβάθρες της πολλά ακτοπλοικά σκάφη, κυρίως ιστιοπλοϊκά. Το Yacht Club βρίσκεται επίσης στο χώρο της μαρίνας κι είναι ο κύριος τόπος συνάντησης για τους λάτρεις του σκάφους. Το ξενοδοχείο μας μπορεί να διοργανώσει διάφορες εκδρομές για τους επισκέπτες μας, όπου μπορούν να γνωρίσουν τα Χανιά από μια άλλη οπτική γωνία: μέσω των όμορφων νερών της Μεσογείου. Εκδρομές με σκάφος σε απομακρυσμένες περιοχές του νησιού θα δίνουν στον επισκέπτη την αίσθηση του μαγευτικού φυσικού περιβάλλοντος της Κρήτης.

Κατάδυση

Τα Χανιά είναι επίσης ένα φανταστικό μέρος για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Είναι ιδιαίτερα γνωστά για τα υποβρύχια σπήλαια που βρίσκονται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου και για τα ναυάγια 2 Γερμανικών αεροπλάνων από την περίοδο του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, τα οποία βρίσκονται στο βόρειο τμήμα του νησιού, κοντά στην Αγία Μαρίνα. Το ξενοδοχείο μας μπορεί να οργανώσει κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις για τους πελάτες μας, καθώς και μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες διασκέδασης που βασίζονται στη θάλασσα.

Serenissima Boutique Hotel Chania
Serenissima Boutique Hotel Chania

Αποδράσεις

Τα Χανιά είναι γνωστά για τη φυσική ομορφιά τους και τα ιστορικά αξιοθέατα και το ξενοδοχείο μας δύναται να οργανώσει εκδρομές σε όλους αυτούς τους προορισμούς για τους επισκέπτες μας.

Φαράγγι της Σαμαριάς! Το φαράγγι είναι ένας σημαντικός πόλος έλξης για τους επισκέπτες της Κρήτης. Πρόκειται για ένα εθνικό πάρκο προστατευμένο από την UNESCO. Αποτελεί τον τόπο ύπαρξης ενός σπάνιου είδους άγριου κατσικιού του «Κρι Κρι» καθώς και πολλών και διαφόρων άγριων βοτάνων και λουλουδιών. Το μακρύ και τραχύ μονοπάτι καταλήγει στο ψαροχώρι Αγία Ρουμέλη, όπου οι επισκέπτες δροσίζονται με μια βουτιά στα δροσερά νερά του Λιβυκού Πελάγους.

banner Espa 2022 ΕΣΠΑ banner